Tweede album Perfect Storm

Perfect Storm
Tweede album Perfect Storm

over Dit project

Wij zijn Perfect Storm, een alternatieve rockband uit noorden van het land. De muziek van Perfect Storm is een eclectische mix van invloeden: alternatieve rock, progrock, electro, pop en jazz. Het leidt tot een behoorlijk eigen geluid waarbij melodie het hoofdmotief is.  Het debuutalbum - No Air - is begin 2021 uitgebracht. Dit album is ontzettend goed ontvangen in binnen- en buitenland. Er zijn lovende recensies + interviews vanuit de hele wereld binnengekomen. De liedjes van No Air worden zelfs in Ecuador op de radio gedraaid. Ons doel is om een tweede album uit te brengen. Met dit nieuwe materiaal hebben we daarmee voldoende muziek voor een avondvullende liveshow.

Perfect Storm
Submit your project

Over de makers

Het ene moment een zacht briesje in je oor, het andere moment een allesverwoestende tornado die je trommelvliezen test. Perfect Storm is een uiterst dynamische en avontuurlijke Nederlandse rockband die zijn oorsprong vindt in Groningen, maar invloeden uit alle windrichtingen haalt.

Met spetterende gitaarriffs, stuwende drums, strakke baspartijen, fluwelen zang en betoverend toetsenwerk bezorgt deze nieuwkomer het muzikale landschap een onweerstaanbare wervelwind van hoge en lage drukgebieden. De grenzeloze, melodieuze en bij vlagen virtuoze rockmuziek van Perfect Storm is hoofdzakelijk ontsproten uit de visie van gitarist/songwriter Gert-Jan Schurer. Hij put hierbij uit eigen ervaring en het brede klankenpalet waarmee hij is opgegroeid. Zo behoren rockacts als Porcupine Tree/Steven Wilson en jazz-cats als Pat Metheny tot de soundtrack van zijn leven, maar ook filmcomponisten als Hans Zimmer en elektro-acts in de lijn van Aphex Twin laten hun sporen na in de muziek van Perfect Storm.

BANDLEDEN

Gert-Jan Schurer - gitarist
Adel Saflou - zanger/gitarist
Jesse Bosman - drummer
Ard Offers - toetsenist/zanger
David Klompmakers - bassist
Hiske Oosterwijk - tekstschrijfster/zangeres

Projecten